Loading

Beoordelingen van klanten

BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

Andre Meerten Avatar
Andre Meerten


30/11/2017
Onvergetelijke ervaring Het huren van deze Lamborghini is een onvergetelijke ervaring. Ben jij autofan, dan mag een ritje in deze auto niet ontbreken op je bucketlist!

Niels Rijks Avatar
Niels Rijks


24/04/2018

Gertjan van Ginkel Avatar
Gertjan van Ginkel


23/11/2018
Zeer aan te bevelen Ik heb immiddels 2 maal gereden in deze geweldige auto, De rauwe pk's zijn super intens en daarmee zeer de moeite waard. Deze auto is uniek in zijn soort. Alle beschikbare pk's in je handen omdat je zelf mag rijden! Zeer aan te bevelen!

Jacco van Westerveld Avatar
Jacco van Westerveld


04/08/2018
GEWELDIG 1 woord! GEWELDIG

Berat Ünal Avatar
Berat Ünal


16/09/2018
Top ervaring voor m’n oom. Goed geregeld. Een aanrader voor ieder👍

Erna van Dongen Avatar
Erna van Dongen


29/10/2018
Aanrader Service is geweldig, en een ervaring om nooit te vergeten. Echt een aanrader!

Geert Jansen Avatar
Geert Jansen


05/06/2018
Xclusief Autoverhuur, een aanrader voor een onvergetelijke dag. Heel prettig geregeld, uitstekende service!!

Steven de Bruijn Avatar
Steven de Bruijn


05/05/2018
Heerlijke auto om zelf in te rijden, ervaring om nooit te vergeten! Ook de service is goed, komt alle afspraken goed na! een absolute aanrader!

Cas Tuyn Avatar
Cas Tuyn


20/10/2018
Glimlach breder dan de achterband Gisteren met de Lamborghini Gallardo spider gereden. Blij dat ze zelf meereden, want E-gear is even wennen en alle knoppen zitten op een andere plek als ik in een Audi gewend ben. Ik heb super genoten van de stukken snelweg en tussendoorweggetjes met tunnels waar je met de kap naar beneden kunt genieten van het geluid. Mijn glimlach was nog breder dan de achterband.

Reinier Boere Avatar
Reinier Boere


17/05/2018
Een droomauto, om zelf in te rijden een bijzondere ervaring. Alles perfect geregeld. Zeker een aanrader voor een bruiloft, gala of verrassing.

Alison Niamat Avatar
Alison Niamat


17/07/2018
TOP SERVICE!

Angelique Ars Avatar
Angelique Ars


31/05/2018
Voor het gala feest van onze zoon de Lamborghini gehuurd! Super service!! Prachtige wagen, vlotte afhandeling, geen poespas!!! Netjes geregeld, ervaring voor het leven van onze zoon!

Pieter van Woudenberg Avatar
Pieter van Woudenberg


12/05/2018

Wilma van Meerten Avatar
Wilma van Meerten


15/11/2017

Gerben van Ommeren Avatar
Gerben van Ommeren


02/04/2018

Audrey Baars Avatar
Audrey Baars


08/08/2018
Prachtig cadeau Gisteren heeft mijn zoon meegereden. Hij vond het helemaal geweldig! Hij is gek op auto's. Omdat we niet op vakantie gingen, heb ik hem dat cadeau gedaan. Dankjewel, de foto's staan op Facebook en Instagram.