Inspiratie op Trouwidee 2017

Xclusief_020_1024px

Een bruiloft van ’13 in een dozijn’ willen we liever niet. Iets origineels op je trouwdag is daarom ook erg belangrijk. Het moet een heel speciale dag worden waar iedereen nog weleens aan terugdenkt!

Daarom stonden we 17 en 18 november met de Lamborghini op Trouwidee. Want waar kun je beter je inspiratie opdoen dan op een trouwbeurs? En wat is er origineler op je trouwdag dan trouwen in een Lamborghini  Gallardo Cabrio? Reken maar dat je dan bekijks hebt en menigeen heel graag jouw plekje als bruidegom zou innemen.

Na verschillende weken van voorbereidingen was het zover en reden we richting Echteld. De locatie ‘De Oude Duikenburg’ werd helemaal omgetoverd tot een inspirerende trouwbeleving. Alles wat je nodig hebt om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken was er te vinden: kleding, film, fotografie, taarten, bloemen, kapsters, en natuurlijk trouwauto’s..

Na een lekkere bak koffie en ons plekje ingericht te hebben kwam de bezoekersstroom op gang. Heel veel leuke mensen hebben we die dagen gesproken. Gaaf om op deze manier mijn passie met anderen te delen en mensen alvast een stukje beleving mee te geven. Speciaal voor deze trouwbeurs hebben we posters laten drukken en weggegeven. Dus wie weet hangt deze Lamborghini al ergens bij jou thuis!

Zijn jullie niet langs geweest om je te laten inspireren? Je kunt ons altijd even mailen of bellen om een afspraak te maken. Gewoon doen!