Hoe een droom werkelijkheid werd…

Xclusief_060_1024px

Al vanaf mijn jonge jaren zijn auto’s een passie voor me. Als klein jongetje liep ik al door Autotron, zat ik op de tribune in Zandvoort en zuchtte mijn moeder tijdens het afstoffen van de vele auto’s in de vitrinekast op mijn kamer. De allereerste keer rijden in een exclusieve sportauto zal ik dan ook nooit vergeten! Dat is zo’n ervaring waarbij je, als je eraan terugdenkt, weer die power door je lijf voelt stromen en het je een kick geeft.

Mijn vrouw heb ik daarna ook zover gekregen om in een Ferrari te trouwen, zo was zij niet de enige die aandacht kreeg die dag… Daar werd ook de droom geboren om niet alleen in zo’n auto te willen rijden, maar er ook ooit eentje zelf te hebben.

Toen de situatie zich voordeed en ik plannen maakte om met dit bedrijf te gaan starten begon ook de zoektocht naar onze eerste auto. Eerste auto ja, want het is ook zeker het plan om uit te gaan breiden in de toekomst! Erg spannend en leuk, zo’n zoektocht. We kwamen al gauw uit op de Duitse markt, ook om het enigszins wat betaalbaar te houden.

Na een aantal maanden zoeken, een paar keer een auto voor onze neus weg, was hij dan toch echt gevonden. Een Lamborghini Gallardo Cabrio!Na heel wat mails in gebrekkig Duits heen en weer, vertrokken we zaterdag 16 september voor een eerste proefrit in deze bak.

Heerlijk, zeg wat ‘n geluid! We waren het er al snel over eens dat dit hem echt zou worden! Het importeren van zo’n auto heeft nog wel wat voeten in aarde, dus voor hij goed en wel op Nederlandse bodem stond en echt als eigendom overhandigd werd, was het inmiddels 25 oktober.

Met de auto in bezit werd meteen ook Xclusief Autoverhuur opgericht! Na een foto en filmsessie, waarbij elke millimeter van de auto werd vastgelegd, was in korte tijd de website compleet en de auto klaar voor verhuur.

Tijd om anderen ook een onvergetelijke ervaring te bezorgen en veel dromen te laten uitkomen!