Ga in stijl naar het schoolgala!

Xclusief_041_1024px

Het zit er weer bijna aan te komen, het schoolgala of eindejaarsbal! Een feest waar iedereen naar uitkijkt en waar je maanden op voorhand van droomt. Een afsluiting van een belangrijke periode waar je later nog veel aan zal hebben. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Zowel je outfit als het vervoer moet piekfijn in orde zijn! Je komt immers maar één keer met je mooie jurk of smoking bij het gala aan.

Huur een exclusieve auto voor je schoolgala!

Ben je op zoek naar bijzonder galavervoer? En wil je echt stijlvol aankomen en eens een keer wat anders? Dan ben je bij Xclusief Autoverhuur aan het goede adres!
Laat je thuis ophalen in een imposante Lamborghini Gallardo Cabrio! Zeker weten dat je dan indruk maakt! Je kan je laten rijden door een bekende in smoking of hem huren met chauffeur welke uiteraard ook voor deze gelegenheid gekleed zal zijn.

Gewoon dóen!

Naast dat jouw entree op de rode loper de mooiste zal zijn, is rijden of meerijden in een Lamborghini Gallardo een absolute beleving wat je eens meegemaakt moet hebben! Dit wordt een waanzinnige en spectaculaire rit. Het feest begint al bij het instappen en wachten wordt net zo leuk als het feest zelf.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij garanderen je een onvergetelijke beleving! Gewoon doen!